Antena Căutare

Vești senzaționale pentru zeci de mii de români! Anunțul a fost făcut: SE DAU BANI!

Zeci de mii de români vor primi bani de la stat pe care vor putea să-i folosească cum doresc, întrucât legea a fost aprobată de către senatorii din comisiile de specialitate. 

Zeci de mii de români vor primi bani de la stat pe care vor putea să-i folosească cum doresc, întrucât legea a fost aprobată de către senatorii din comisiile de specialitate.

Astfel, după ce proiectul privind compensarea chiriei cadrelor militare a fost aprobat, militarii vor putea să folosească banii din chirii după cum doresc.

Senatorii din Comisia pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională au luat o decizie favorabilă în privința eliminării referirilor la creditul imobiliar din Legea compensației chiriei pentru cadrele militare.

Astfel că din ”buclucașul” articol ÎI care prevedea cum ”cadrele militare în activitate care îndeplineau condițiile de acordare a compensației lunare pentru chirie potrivit alin. 1 și 2 și nu au optat sau au renunțat la acest drept și au în derulare un credit ipotecar imobiliar destinat achiziționării sau construirii unei locuințe pot beneficia, la cerere, de compensația lunară pentru chirie, pe o perioada ce nu poate depăși durata de derulare a creditului respectiv, pentru plata ratei sau a unei fracțiuni din rată aferentă, în cuantumul prevăzut la alin. 1, fără a depăși rată lunară plătită pentru creditul imobiliar ipotecar” a dispărut referirea la acest credit imobiliar, notează Național.

Ca atare, militarii vor putea folosi banii alocați drept compensație „la liber”, inclusiv pentru plata directă a chiriei sau rămânând la varianta achitării creditelor aflate în desfășurare.

Val de scumpiri din 2019! Benzina, motorina și țigările ajung la prețuri record!... Care este cea mai mare comandă online facută de Black Friday în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x