Antena Căutare

Ce se întâmplă cu fetița din Tecuci salvată de un vecin, după ce a fost bătută și lăsată în frig de mama beată și violentă

O fetiță de doar șapte ani din Tecuci a fost salvată de către un vecin, după ce a fost bătută crunt și lăsată afară, în curte, să înghețe de frig. Strigătele disperate ale fetei au alertat pe bărbatul care a venit imediat la fața locului și a filmat totul! Ce se întâmplă acum cu copilul?

Ce se întâmplă cu fetița din Tecuci salvată de un vecin, după ce a fost bătută și lăsată în frig de mama beată și violentă
O fetiță din Tecuci a fost bătută și lăsată să moară de frig de mamă

O filmare șocantă, realizată de un bărbat din Tecuci, surprinde chinul îndurat de o copilă de doar șapte ani, care a fost bătută de mamă și lăsată afară, în frig, în haine subțiri și în papuci. Fetița a țipat după ajutor și chiar a încercat să se ascundă în grădina casei, în întuneric, pentru a se feri de crizele de furie ale mamei sale. Un vecin a venit și a filmat totul, iar din imagini se poate vedea că femeia și cu partenerul său de viață se aflau, la momentul respectiv, într-o puternică stare de ebrietate. Vecinul a luat-o pe copilă acasă și vocea fetiței se aude clar cum țipă terorizată: „Nu vreau la mama”.

Recent, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA), Mădălina Turza, a anunțat că fetița de șapte ani salvată de un vecin din mâinile mamei agresive, într-o comună de lângă Tecuci, a fost preluată în regim de urgență de către o echipă mobilă a DGASPC Galaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”În acest moment se află în afara oricărui risc, a fost evaluată medical şi psihologic (conform vârstei şi a situaţiei post traumatice), iar in termen de 5 zile colegii de la DGASPC Galaţi vor solicita instanţei măsura plasamentului la asistent maternal. Am vorbit personal la DGASPC Galaţi despre situaţia şi traseul fetiţei.

DA, avem o problemă la nivel naţional cu abuzurile, neglijenţa şi exploatarea copiilor, iar cauzele au legătură deopotrivă cu lipsa infrastructurii de asistenţă socială la nivelul primăriilor menite să cunoască, prevină şi intervină la nivel local, dar şi cu nivelul de educaţie al populaţiei.

În 2019, la nivel naţional au fost inregistrate oficial aproape 7.700 cazuri de violenţă şi abuzuri împotriva copiilor, dintre care peate 4.400 în mediul profund rural”, a scris Mădălina Turza, pe Facebook.

VIRAL. Un bărbat și-a scos calul la cumpărături într-un supermarket! Unde l-a lăsat pe bietul animal - FOTO... Vâlcea: Poliţiştii au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de apelare abuzivă la 112 în cazul alertei cu bombă de la m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x