Antena Căutare

Ce se întâmplă cu zilele libere ale românilor! Această categorie de persoane va fi nevoită să recupereze

Parlamentarii discută aceste zile o propunere legislativă prin care se vor modifica regulile după care sunt acordate zilele libere legale ale românilor.

Ce se întâmplă cu zilele libere ale românilor! Această categorie de persoane va fi nevoită să recupereze Galerie
Zile libere - calendar

Conform propunerii legislative în momentul în care se dublează zilele libere de Vinerea Mare, Paște și Rusalii, acestea se vor recupera. La acordarea de zile libere atât pentru Paștele ortodox, cât și pentru cel catolic, o persoană stă acasă două zile și în primul caz, și în al doilea caz. Aceasta va fi nevoită să recupereze două zile ulterior.

În cazul în care angajatorul oferă zilele de sărbătoare legale pentru o persoană cu cult diferit, acestea se dublează și prin umare persoana va fi nevoită să recupereze conform unui program stabilit de către angajator.

În acest moment, angajații cu altă religie beneficiază de zile libere atât de sărbătoarea legală a ortodocșilor cât și două zile pentru fiecare sărbatoarea religioasă proprie.

În anul 2020, românii vor avea 15 zile libere de sărbători legale, dintre care 11 vor pica în timpul zilelor lucrătoare.

Descoperire uimitoare în judeţul Bacău! Rămăşiţele unui soldat român din Primul Război Mondial au fost găsite de către u... Scenă interzisă minorilor la Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia! Nu a avut rușine! Două tinere au fost șocate de ce au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x