Antena Căutare

Oricine trebuie să știe asta! Ce se întâmplă dacă dormi cu pisica în pat ori în cameră! Atenție, efectele sunt nebănuite!

În ciuda faptului că multe persoane sunt de părere că nu este bine să dormi cu pisica în pat, adevărul este altul, întrucât acestea simt când un om este bolnav și pot identifica cu ușurință energia negativă în organism.

În ciuda faptului că multe persoane sunt de părere că nu este bine să dormi cu pisica în pat, adevărul este altul, întrucât acestea simt când un om este bolnav și pot identifica cu ușurință energia negativă în organism.

Având un câmp electromagnetic foarte puternic, prin contactul între om și pisică, undele electromagnetice neutralizează undele emise de un organism bolnav.

Ba mai mult, în familiile în care există animale de companie, în special pisici, atmosfera e mai senină, bolile sunt mai rare, iar când apar, afecţiunile se vindecă mai repede.

În cazul în care o pisică ți se așează în poală, în zona cervicală sau după, nu trebuie să te miri. N-o alunga, fii răbdător, las-o acolo unde s-a cuibărit, pisica ştie cât trebuie să stea şi va pleca singură.Pisica încearcă să se lipească de acea parte a corpului unde se află organul bolnav şi, după un timp, durerea se potoleşte şi omul se simte mai bine.

Ba mai mult, potrivit bioenergeticienilor, pisicile au capacităţi extrasenzoriale foarte dezvoltate, ceea ce înseamnă că acest lucru le permite să vadă aura omului şi la nevoie să o trateze.

Sistemul cardiovascular pare a fi „specializarea” acestor patrupede. Pisicile sunt excelenţi „cardiologi”, aşa că cei care suferă de hipertensiune, au trecut printr-un infarct sau accident cerebral li se recomandă să ţină mai des în braţe o pisică, întrucât stabilizează tensiunea arterială și previne atacurile de cord.

Un alt efect uimitor al influenţei pisicilor asupra organismului omului este îmbunătăţirea memoriei.

Accident grav în Argeș! Trei persoane au fost rănite, după ce un TIR cu anvelope și o mașină s-au ciocnit! Un elicopter ... Deținutul care a evadat de la Jilava, prins de polițiști! Iată unde se ascunsese!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x