Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu românul infectat cu coronavirus, aflat pe vasul de croazieră. Arafat: "Va fi dus în primă fază la spital"

Primul român infectat cu coronavirus alertează autoritățile din țara noastră. Omul, căruia i s-a confirmat îmbolnăvirea, se află pe nava de croazieră Diamond Princess, în Japonia. Sunt 218 de persoane infectate, din 492 de teste efectuate până acum. Pe vas se mai află alți 16 români.

Ce se va întâmpla cu românul infectat cu coronavirus, aflat pe vasul de croazieră. Arafat: "Va fi dus în primă fază la spital"
Primul român infectat cu coronavirus

Citește și: ULTIMĂ ORĂ! Un român a fost infectat cu coronavirus. Anunțul făcut de Ministerul de Externe

”Autoritățile japoneze au trimis echipe care au intrat acolo si au asigurat asistență la nivelul navei. Când apare un caz, el este evacuat și dus la spitalele desemnate de autoritățile japoneze”, a afirmat Raed Arafat, la Antena 3, despre cazul românului infectat cu coronavirus.

”Noi sperăm ca totul să fie ok pentru că la majoritatea boala trece fără efecte critice. Procedura care se face în Japonia e una foarte corectă, e o procedură prevăzută în regulamentul sanitar internațional si orice țară care are astfel de situații procedează în mod identic. E un regulament mondial pe partea de carantinare la nave la care apar boli infecțioase la bord”, a mai spus Arafat.

Secretarul de stat Raed Arafat a reiterat că persoanele aflate în carantină „nu sunt pacienți, nu sunt bolnavi”, ci sunt persoane care au intrat în contact cu un virus și se află în perioada de incubație, pentru a se observa dacă dezvoltă boala cu pricina.

Un român, desfigurat și aruncat la groapa de gunoi, în Italia! Angajatorii au vrut să mușamalizeze tot!... Doi români care câștigau mereu la păcănele sume fabuloase au fost prinși că măsluiau aparatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x