Căutare Live

Ce spun agenții ruși despre starea de sănătate a lui Putin: "Foarte bolnav de cancer de sânge"

De foarte mult timp se fac speculații cu privire la starea de sănătate a lui Putin, dar acestea s-au intensificat în ultimul timp, după ce acesta a pornit războiul contra Ucrainei.

Ce spun agenții ruși despre starea de sănătate a lui Putin

Getty Images

Recent, revista New Lines spune că are o înregistrare audio cu un om apropiat lui Putin, un oligarh rus de la Kremlin, care spune că președintele rus este „foarte bolnav de cancer de sânge”, fără să spună, însă, despre ce tip de cancer este vorba, potrivit Sky News.

Ce spun agenții ruși despre starea de sănătate a lui Putin

Se vorbește și despre o notă internă top-secret, care a fost trimisă la sediul central FSB, agenția de securitate internă din Rusia. Christo Grozev care este șeful departamentului de investigații de la Bellingcat a declarat: "Raportul i-a instruit pe șefii regionali să nu aibă încredere în zvonurile despre starea de sănătate a președintelui, că acesta ar fi în fază terminală. Directorii au fost instruiți, de asemenea, să respingă orice zvon în acest sens care s-ar putea răspândi în cadrul unităților locale FSB. Potrivit unei surse de la una dintre unitățile regionale care a văzut nota internă strict secretă, această măsură fără precedent a avut fix efectul opus, iar majoritatea ofițerilor FSB au început acum să creadă că Putin suferă într-adevăr de o boală gravă".

Există speculații cu privire la mersul lui Putin, dar și despre faptul că are fața mult mai umflată, spunându-se că este așa din cauza unui medicament pe care îl ia.

New Lines a menționat că aceste informații sunt greu de verificat și că sunt șanse mari ca aceste informații să fie lansate de cei care nu îl mai doresc pe Putin în funcția de președinte.

Vladimir Putin, din nou tată?!

Comportamentul sumbru al lui Vladimir Putin a fost pus pe seama zvonurilor că urmează să devină tată. Se pare că liderul de la Kremlin, în vârstă de 69 de ani, are cel puțin doi copii cu fosta gimnastă Alina Kabaeva și se pregătește pentru a îl întâmpina pe cel mai micuț membru al familiei.

La ultimele apariții publice, Vladimir Putin a părut ”deprimat și oarecum distant”. Conform Mirror, ar exista un motiv pentru care președintele Rusiei este vizibil afectat. Dincolo de războiul pe care l-a declanșat în Ucraina, liderul de la Kremlin mai are și alte probleme.

Conform analistului politic rus Valery Soloviev, despre care se spune că are o rețea de persoane în interiorul Kremlinului, supărarea lui Putin vine după ce a aflat că Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, ar fi din nou însărcinată.

Bărbatul a distribuit știrea pe popularul canal de știri rusesc Telegram GeneralSVR, relatează sursa citată.

„Am informat deja că ieri, președintele rus Vladimir Putin, conform martorilor oculari, părea deprimat și oarecum distant. Este de înțeles, ieri Putin a aflat că concubina sa de lungă durată și mama copiilor săi, Alina Kabaeva, este însărcinată din nou. Aici președintele ar trăi și ar fi fericit, dar nu...”, se notează în articolul menționat.

Vladimir Putin nu a recunoscut niciodată că are o relație cu Kabaeva, care acum lucrează ca director media, dar mai multe date sugerează că este mama a cel puțin doi dintre copiii săi secreți.

Eurovision 2022. Ucraina a câștigat competiția muzicală. Ce punctaj a obținut reprezentantul României... Cel mai urmărit jurnal de știri la prânz în România, o nouă formulă de prezentare. Andra Petrescu vine la Observator...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x