Antena Căutare

Ce tragedie! Ei sunt tinerii care au MURIT în accidentul de azi-noapte din județul Gorj

Bogdan Şarapatin în vârstă de 24 de ani şi Robert Băroiu în vârstă de 19 ani sunt cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa în accidentul de azi-noapte de la Băleşti. Pe paginile personale de socializare ale celor doi curg încă de dimineaţă mesaje de condoleanţe.

Bogdan Şarapatin în vârstă de 24 de ani şi Robert Băroiu în vârstă de 19 ani sunt cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa în accidentul de azi-noapte de la Băleşti. Pe paginile personale de socializare ale celor doi curg, încă de dimineaţă, mesaje de condoleanţe, notează publicația locală gorj-domino.ro

„Azi noapte, in jurul orelor 01:20, ISU GJ a fost solicitat sa intervină la un accident rutier produs pe raza localității Băleşti, în care au fost implicate 2 autoturisme, în urma impactului rezultând 5 victime cu vârste pana in 24 de ani, dintre care una era decedata. La fata locului s-au deplasat: o autospeciala de stingere cu apa și spuma, o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala pentru victime multiple, o autospeciala SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg -Jiu, precum și 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj. Cele patru victime au fost transportate la UPU Tg-Jiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Principalul motiv al producerii accidentului a fost viteza şi depăşirea neregulamentară.

Ce tragedie! Ei sunt tinerii care au MURIT în accidentul de azi-noapte din județul Gorj

„Un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, din Bălești, în timp ce se deplasa pe D.N. 67, pe raza localității de domiciliu, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe un drum lateral, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 ani, din aceeași localitate, care se angajase in depășirea acestuia, în zona marcajului linie continua. Primul tânăr a decedat la scurt timp, iar cel de-al doilea a fost rănit grav. De asemenea, un tânăr de 19 ani, pasager în primul auto și doi tineri de 20 și 22 ani, pasageri în cel de-al doilea auto, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit sursei citate.

IMAGINI ȘOCANTE! Patru surori, izbite violent de un şofer de 20 de ani: Una dintre ele a rămas fără un picior... Cutremur neobișnuit în România: Un nou seism a zguduit țara noastră!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x