Antena Căutare

Ce trebuie să faci ca să ajungi peste noapte cadru militar! Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă tocmai a făcut anunțul

Pentru toți cei care doresc să aibă o carieră militară, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru 198 de posturi existente la nivel naţional.

Pentru toți cei care doresc să aibă o carieră militară, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru 198 de posturi existente la nivel naţional.

Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 3 - 10 ianuarie 2018, la structurile de resurse umane din cadrul unităţilor organizatoare, iar dosarele de recrutare necesare participării la concurs, până la data de 26 ianuarie 2018.

Din totalul acestora, 121 sunt pentru ofiţeri, 72 pentru subofiţeri şi 5 pentru personalul civil.

Potrivit IGSU, posturile scoase la concurs vizează domeniile juridic, logistic, achiziţii publice, preventiv, financiar, resurse umane, IT, educaţie fizică, comunicare, operativ şi transport.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susţinerea unor probe eliminatorii la educaţie fizică - prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoştinţelor, potrivit Agerpres.

Ce culori trebuie să porți în 2018 ca să ai mereu parte de noroc! Viața ți se va schimba radical!

Cei care doresc să urmeze o carieră militară şi deţin competenţele aferente posturilor vacante enumerate pot consulta site-urile celor 47 de unităţi beneficiare sau pot opta pentru obţinerea informaţiilor de interes prin accesarea web site-ului IGSU - www.igsu.ro - secţiunea 'Anunţuri'.

Proiect pentru încă o zi liberă la stat, în 2018. Anul acesta, doar trei pică în weekend... S-a făcut anunțul! Un asteroid cu o formă neobișnuită se apropie astăzi de Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x