Antena Căutare

Cea mai bună profesoară din lume a devenit milionară peste noapte! Cum a fost posibilă minunea

Devotamenul pentru învăţătură a transformat-o în milionară peste noapte. O cheamă Andria Zafirakou şi a fost desemnată cea mai bună profesoară din lume!

Devotamenul pentru învăţătură a transformat-o în milionară peste noapte. O cheamă Andria Zafirakou şi a fost desemnată cea mai bună profesoară din lume!

Originară din Marea Britanie, Andria lucrează zi de zi cu cei mai săraci copii din Londra. Povestea ei i-a impresionat pe toţi cei care au cunoscut-o.

Andria Zafirakou are 39 de ani şi este profesoară de arte la o şcoală din Londra. Zi de zi îi întâmpină pe copii cu zâmbetul pe buze. În spatele uniformelor şcolare, elevii ei ascund drame. Provin din familii defavorizate.

Condiţiile dificile în care sunt crescuţi nu îi împiedică însă, să exceleze la şcoală. Iar Andria le este mai mult decât un profesor. Le este un mentor.

Andria a devenit un exemplu pentru elevii ei, dar şi pentru colegii din învăţământ. A fost desemnată cea mai bună profesoară din lume şi a câştigat un milion de dolari, la Gobal Teacher Prize 2018.

Principele Nicolae, surprins la Mănăstirea Curtea de Argeş! Ce pune la cale nepotul regelui Mihai... O fetiţă de trei ani din Botoşani şi o femeie de 40 de ani din Tulcea au murit din cauza gripei. Bilanț tragic: 104 rom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x