Antena Căutare

Cea mai cunoscută cabană de pe Transfăgărășan, la un pas de a deveni scrum

Una cele mai populare destinaţii turistice de pe Transfăgărăşan, Cabana Capra, a fost la un pas de a se transforma în scrum, după ce un incendiu a izbucnit la camera centralei.

Una cele mai populare destinaţii turistice de pe Transfăgărăşan, Cabana Capra, a fost la un pas de a se transforma în scrum, după ce un incendiu a izbucnit la camera centralei.

Incendiul a izbucnit duminică seară, pe neaşteptate. Însă, focul a fost stins înainte de a afecta și restul camerelor din cabană.

"Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor cu o ambulanţă SMURD de la Detaşamentele de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit pe DN7C la restaurantul Cabana Capra din comuna Arefu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în camera centralei. Au ars două boilere, instalaţia electrică şi sanitară şi două tablouri electrice de siguranţă", a precizat ISU Argeş.

În urma incendiului nu a fost rănită nicio persoană.

DNA: Ofiţer de poliţie judiciară suspectat că ar fi anunţat administratorii unei firme despre controlul pe care urma să-... Acuzații incendiare după audirea medicilor IML care au realizat expertizele în cazul Caracal. Avocații familiilor: organ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x