Antena Căutare

Cea mai mare companie chineza vrea sa produca turbine eoliene la Bucuresti, in parteneriat cu uzinele Faur

Veste buna pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator chinez din domeniul eolian vrea sa faca un parteneriat cu uzinele Faur si sa produca turbine eoliene la Bucuresti

"Recent, o misiune a Departamentului Afaceri Internationale a grupului chinez Sinovel a vizitat firma bucuresteana Faur. Cu acest prilej au avut loc discutii cu managementul societatii privind realizarea unor proiecte in domeniul energetic, in parteneriat cu firma bucuresteana", se arata intr-un comunicat al Camerei de Comert, potrivit Antena 3.

Mai mult, conform directorului general al Faur, Mariana Hristea, chinezii au decis sa produca in uzina bucuresteana. "Vor sa produca in fabrica noastra, pentru ca au constatat ca avem capacitatea necesara. Daca perfectam contractul cu ei vom face investitii importante si vom cumpara linii de productie noi", a spus Hristea.

Grupul Sinovel opereaza in Romania doua proiecte de capacitate medie si intentioneaza sa-si continue dezvoltarea prin constructia de parcuri eoliene.

Foto: Intact Images

Echipa "Rai da' Buni" a dus cadouri familiei micutei Andreea, bolnava de leucemie... SENZATIONAL! De la Domnu' Dan "cetire": ultimul mesaj pentru fanii OTV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x