Antena Căutare

Cea mai mare greşeală pe care o poţi face după data de 15 mai! Specialist: „Putem ajunge la o situație și mai gravă!”

Cea mai mare greşeală pe care românii o pot face după data de 15 mai ar putea duce la o situație și mai gravă decât până acum în țară, a avertizat epidemiologului Emilian Popovici, vicepreşedinte al Societăţii Române de Epidemiologie.

Cea mai mare greşeală pe care o poţi face după data de 15 mai! Specialist: „Putem ajunge la o situație și mai gravă!”
Cea mai mare greşeală pe care o poţi face după data de 15 mai! Specialist: „Putem ajunge la o situație și mai gravă!” | profimediaimages.ro

Specialistul a explicat că relaxarea măsurilor de restricţie, în contextul epidemiei de coronavirus, nu trebuie să fie confundată cu anularea definitivă a acestora.

„Epidemia este în derulare – asta se vede din cifre, din numărul de infectaţi, din numărul deceselor", a spus prof. dr. Emilian Popovici, specialist în epidemiologie şi profesor al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Profesorul Emilian Popovici susține că oamenii trebuie să rămână vigilenţi şi responsabili, astfel încât situația să nu se agraveze.

Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”

„Este o mare greşeală să credem că odată cu schimbarea unui set de măsuri cu alt set de măsuri, lucrurile s-au încheiat. Orice coborâre a gărzii, cum se spune în box, nu poate duce decât la revenirea la starea dinainte sau chiar la o stare mai rea decât înainte. Populaţia trebuie să fie responsabilă", a mai spus el pentru DW, potrivit Mediafax.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum șii numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Ce se va întâmpla cu declarația pe proprie răspundere, după 15 mai? Ludovic Orban, precizări noi: „Există opinii pe tema... Unde vor fi obligați românii să poarte măști de protecție, după 15 mai! Cine va trebui să le schimbe la 4 ore și cine le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x