Antena Căutare

Cea mai mare parcare publica din tara a fost inaugurata in Bucuresti, la Arena Nationala

1250 de locuri de parcare, 3 etaje, 7200 de metri patratI – suprafata, 4 lifturi, 2 terenuri de sport pe acoperis, o taxa de parcare de 1,5 lei pe ora. Asa arata noua parcare inaugurata astazi de Sorin Oprescu la Arena Nationala.

Va putea fi folosita atat de riverani, cat sI de cei care vor veni la evenimentele de pe stadion. Este prima parcare din tara care are terenuri de sport pe acoperis: un teren de fotbal sI unul de baschet/tenis. Aici vor avea loc antrenamentele, protejandu-se astfel gazonul de pe Arena Nationala. Terenul va putea fi folosit sI de catre elevii de la scolile din cartier, putand fi inchiriat de altfel de oricine. Este dotat cu nocturna, vestiare sI dusuri.

Parcarea a fost construita in mai putin de un an de zile, cu tehnologie de ultima generatie, cu o economie de 40 % la armatura. Edilul Capitalei a fost multumit de rezultate. A sinut sase informeze dacaparcarea este dotatacu toate marcajele rutiere necesare. De altfel, la intrare exista un panou cu afisaj electronic, astfel incat la orice minut este indicat numarul de locuri ramase libere. "Respecta standardele europene sI este pe masura unei metropole. Eu sper safacem cat mai multe astfel de parcari, mai ales in zonele cu problem, saeliberam arterele suffocate de traffic. De altfel, lucram la asta, in cadrul unui sistem integrat. Parcarea a costat 35 de milioane de lei, un pret de bun simt. Am cerut Guvernului sI Parcul de la Lia Manoliu. Vrem sa construim aici o sala polivalenta, sa modernizam bazinul sI patinoarului. in luna septembrie sper sa dam drumul sI parcarii de la Universitate", a declarat Sorin Oprescu.

Una dintre cele mai bune echipe de juniori, din Capitala, DimSoft Bucuresti, a inagurat terenul de fotbal, invitandu-l pe edil sa dea cateva pase. Oprescu i-a felicitat pe cei mici, a dat mana cu fiecare in parte sI le-a spus: "cine stie, poate aici se vor naste urmatorii mari fotbalisti".

Citeste si Jurnalul!

SRI cere expulzarea a opt persoane acuzate de terorism prinse in Romania... Operatia de apendicita poate fi fatala din cauza nepriceperii medicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x