Antena Căutare

Cea mai mare razie pe autostrada Bucuresti-Pitesti:150 de soferi au fost amendati

Vanatoarea vitezomanilor se face pe autostrazi. In doar patru ore, politistii au dat amenzi de 60.000 de lei pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Doar un sofer din cei 150 amendati a ramas si fara pemis. A fost singurul care mergea cu viteza mai mare de 180 de km pe ora. Restul aveau doar 20-30 de kilometri pe ora peste limita.

Cea mai mare razie din acest an pe autostrada A1 a debutat cu ridicarea unui permis de conducere. Soferul nu si-ar fi dat seama cand a apasat prea tare pe acceleratie. Nu a fost singurul tradat de simturi. Dupa doar o ora, politistii amendasera deja 20 de soferi.

“Pana in acest moment, nu avem decat un singur conducator auto caruia i s-a retinut permisul pentru incalcarea regimului legal de viteza, in rest au fost sanctionati peste 20 de conducatori auto”, a declarat Carol Varna, seful Politiei Autostrazi.

La actiune a paritcipat si inspectorii de la Garda Financiara si cei de la Controlul in Transportul Rutier. Acestia au primit ajutorul cainilor politisti ca sa verifice masinile incarcate cu marfa.

Razia s-a desfasurat pe parcursul a patru ore, timp in care au fost amendati peste 150 de soferi.

Observator Special: Imparatul Iulian, Regele Cioaba si bulibasa Marin, triumviratul rromilor >> Intr-o lume cu leg... Petardele si artificiile au aparut pe tarabe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x