Antena Căutare

Cei doi elevi din Dâmboviţa, eliminaţi de la BAC din cauza scrisului, au reuşit să promoveze examenul! Au luat note foarte mari!

Ana Maria a luat nota 9.30 la istorie şi e fericită că poate intra în sfârşit la facultate. Aproape 30 de mii de elevi au stat azi cu sufletul la gură, când s-au afişat rezultatele. Însă trei sferturi dintre ei au fost dezamăgiţi. Şi Alexandru Toma, celălalt elev dâmboviţean eliminat de la examenul maturităţii s-a descurcat onorabil. 

Ana Maria a luat nota 9.30 la istorie şi e fericită că poate intra în sfârşit la facultate. Aproape 30 de mii de elevi au stat azi cu sufletul la gură, când s-au afişat rezultatele. Însă trei sferturi dintre ei au fost dezamăgiţi. Şi Alexandru Toma, celălalt elev dâmboviţean eliminat de la examenul maturităţii s-a descurcat onorabil.

În vară, după ce inspectorii şcolari din judeţ au spus că sunt nevinovaţi, corpul de control de la Bucureşti a decis să îi pedepsească. Ana Maria Ioniţă şi Alexandru Toma NU au fraudat, nu au copiat şi nu au schimbat foile la proba de istorie, dar scrisul diferit a fost considerat SEMN DISTINCTIV.

Ceea ce înseamnă, potrivit unui ordin de ministru, eliminarea din examen. În zadar au încercat cei doi absolvenţi să explice că şi-au schimbat stilul de scris, pentru că masa avea striaţii, unul dintre ei a folosit o ciornă sub foi, iar celălalt s-a grăbit să îşi încheie teza.

Şefii din Minister au decis să nu le spulbere complet şansele de a intră în acest an la facultate. Au dat bacalaureatul în toamnă la ultima probă şi s-au descurcat remarcabil.

N-avem nici manuale, nici ghid! Îndrumătorul pentru profesorii care predau la clasa a cincea nu e nici acum gata... Început de toamnă cu ploi, furtuni, vijelii! Weekend cald, dar vreme rece de luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x