Antena Căutare

Cei noua copii ai familiei Gradinaru din Piatra Neamt au simtit din nou ce inseamna bucuria

Nu au stiut pana la patru ani ce inseamna o ciocolata. Au trait in padure, iar pentru tatal lor care a murit nu s-au gasit bani pentru un sicriu. Ani grei, cu multe neajunsuri, in care au uitat sa zambesaca. Cei noua copii ai familiei Gradinaru din Piatra Neamt au simtit din nou ce inseamna bucuria cu ajutorul catorva angatati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si Fundatiei Mereu Aproape.

Dupa ani de suferinta, Diaconela Gradinaru si copiii ei au zambit din nou. Mai multi angajati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au vazut materialul prezentat la Observator si n-au ramas indiferenti.

“Am primit foarte multe. Dumnezeu sa binecvuvanteze pe toti oamenii. Suntem foarte fericiti, nu stiu daca oamenii simt ce simtim noi acum”, a multumit Diaconela Gradinaru.

Copiii au mancat pentru prima oara in viata lor ciocolata. Au primit si daruri pe care alti micuti de varsta lor le considera obisnuite: jucarii, haine sau medicamente.

“Nu ne asteptam la asa ceva, dar am vazut acum ca exista oameni cu suflet pentru oameni saraci si trimisi de Dumnezeu”, a declarat bunica celor mici.

Viata familiei Gradinaru a fost un lung sir de nenorociri. Au locuit in padure, tatal copiilor a murit fara ca familia sa aiba bani de sicriu. Bucuria unei vieti care pana azi, li se parea imposibila, i-a marcat pe toti.

Incepe cosmarul soferilor: Benzina ar putea ajunge sa coste SAPTE lei pe litru... Cinci raniti intr-un accident cu un microbuz in judetul Arges...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x