Live acumObservator 06
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Cristi Danileț a anunțat că toți cei șapte violatori din Vaslui sunt liberi „grație recursului compensatoriu”. Primiseră între 6 și 10 ani!

Conform edupedu.ro, cei șapte tineri din Vaslui care au violat o tânără, cazul provocând revoltă în toată țara acum câțiva ani, sunt astăzi oameni liberi „grație recursului compensatoriu”, a anunțat judecătorul Cristi Danileț, deși au fost condamnați la 10 ani, 8 ani și 6 ani de închisoare

Judecătorul Cristi Danileț a făcut anunțul în cadrul conferinței SuperTeach, susținută în fața profesorilor, la Cluj-Napoca, potrivit edupedu.ro.

Cei şapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 ani, au fost acuzaţi că în luna noiembrie 2014 au violat o elevă de 18 ani, timp de mai multe ore, supunând-o unor suplicii greu de imaginat. Adolescenta a declarat ulterior anchetatorilor că a fost stropită cu alcool să îşi revină, pentru ca, apoi, agresorii să o batjocorească din nou. Pe tot parcursul procesului, cei şapte tineri au scandalizat opinia publică prin atitudinea sfidătoare şi prin campania agresivă de denigrare a victimei, susţinută prin intermediul rudelor şi a prietenilor.

La acea vreme, peste 400.000 de români au semnat o petiţie online prin care solicitau arestarea celor şapte tineri din Văleni.

În 2015, toți au fost condamnați la pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani de închisoare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro