Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cel mai bun LOC DE MUNCĂ, în funcție de ZODIE! Iată JOB-urile care ți se POTRIVESC

Există patru zodii care au șanse mari să se îmbogățească, dar fiecare dintre noi ne putem bucura de succes dacă alegem locul de muncă potrivit pentru zodia din care facem parte

Există patru zodii care au șanse mari să se îmbogățească, dar fiecare dintre noi ne putem bucura de succes dacă alegem locul de muncă potrivit pentru zodia din care facem parte.

Scorpion, Leu, Taur si Rac sunt cel mai bine “cotate” zodii în privința șanselor de a câștiga mulți bani! Totuși, cum nu toți putem să fim milionari, trebuie să încercăm măcar să avem un loc de muncă în care să fim fericiți.

Berbec

Berbecii sunt firi vibrante, energice, entuziaste si competitive. Pentru ei, cele mai bune job-uri sunt cele pe baza de comision si bonusuri, publicitate si relatii publice. De asemenea, pentru ca sunt firi curajoase si impulsive, Berbecii pot fi foarte buni politisti sau pompieri. Nu sunt excluse nici cariere in antreprenoriat, armata, politica, televiziune, divertisment.

Taur

Cel mai mult, taurii iubesc stabilitatea. Ei muncesc din greu, sunt determinati, rabdatori, onesti si metodici. Job-urile ideale pentru ei ar trebui sa aiba legatura cu florile, alimentele, bijuteriile sau produsele de lux. Pentru ca au o voce puternica si se pricep la vorbe pot fi announcer, purtator de cuvant sau receptionist. Taurii pot fi lucra si ca: educator, contabil, inginer, avocat, designer, peisagist sau chef.

VEZI AICI DETALII PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE

Recomandari