Antena Căutare

Cel mai bun proiect românesc de la Euroinvent, va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu

Începând de astăzi, comunitatea științifică internațională își îndreaptă atenția către România, unde se desfășoară cel mai mare salon de invenții din Europa de Est, Euroinvent, care va avea loc, pentru prima dată în istorie, numai în varianta online.

Cel mai bun proiect românesc de la Euroinvent, va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu Galerie
Cel mai bun proiect românesc de la Euroinvent, va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu | Edit

Euroinvent a ajuns la cea de-a 12-a ediție și a devenit un eveniment de tradiţie recunoscut în lumea ştiinţifică internațională. Vor fi prezentate peste 500 de invenții și proiecte de cercetare, din peste 30 de țări.

De peste cinci ani, Marele Premiu pentru cea mai bună invenție românească de la Euroinvent este oferit de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partenerul educațional al acestui eveniment.

Zeci de proiecte înscrise la un concurs lansat de Fundația Dan Voiculescu, pentru combaterea pandemiei

La această ediție, scopul concursului îl reprezintă identificarea și susținerea unei idei inovatoare în domenii precum: biologie celulară, nutriție, medicină, cercetare alimentară sau inginerie genetică.

Webinare GRATUITE pentru profesori

Evenimentul se va desfășura până sâmbătă, atunci când vor fi premiați câștigătorii. În aceste zile juriul va analiza toate propunerile, iar cel mai bun proiect românesc va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu.

Slujbe de Constantin și Elena în toată țara, reguli zero! Credincioșii, filmați în timp ce stau unii lângă alții, fără m... Primăria Capitalei, anunț! Unde se vor putea plimba bucureștenii în weekend fără să se mai teamă de mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x