Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Cel mai bun proiect românesc de la Euroinvent, va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu

Începând de astăzi, comunitatea științifică internațională își îndreaptă atenția către România, unde se desfășoară cel mai mare salon de invenții din Europa de Est, Euroinvent, care va avea loc, pentru prima dată în istorie, numai în varianta online.

Cel mai bun proiect românesc de la Euroinvent, va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu | Edit

Euroinvent a ajuns la cea de-a 12-a ediție și a devenit un eveniment de tradiţie recunoscut în lumea ştiinţifică internațională. Vor fi prezentate peste 500 de invenții și proiecte de cercetare, din peste 30 de țări.

De peste cinci ani, Marele Premiu pentru cea mai bună invenție românească de la Euroinvent este oferit de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partenerul educațional al acestui eveniment.

Zeci de proiecte înscrise la un concurs lansat de Fundația Dan Voiculescu, pentru combaterea pandemiei

La această ediție, scopul concursului îl reprezintă identificarea și susținerea unei idei inovatoare în domenii precum: biologie celulară, nutriție, medicină, cercetare alimentară sau inginerie genetică.

Webinare GRATUITE pentru profesori

Evenimentul se va desfășura până sâmbătă, atunci când vor fi premiați câștigătorii. În aceste zile juriul va analiza toate propunerile, iar cel mai bun proiect românesc va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu.

Recomandari