Antena Căutare

Cel mai grav atac al urşilor a băgat doi tineri în spital! O ursoaică i-a sfâşiat în plină stradă

Alertă în staţiunea Băile Tuşnad! Doi tineri, pompieri voluntari, au fost atacaţi de o ursoaică, pe stradă, în faţa unei benzinării din centrul oraşului. Este al doilea atac al urşilor, în doar o săptămână.

Alertă în staţiunea Băile Tuşnad! Doi tineri, pompieri voluntari, au fost atacaţi de o ursoaică, pe stradă, în faţa unei benzinării din centrul oraşului. Este al doilea atac al urşilor, în doar o săptămână.

Unul dintre ei mergea spre gară, în momentul în care s-a trezit faţă în faţă cu animalul. Cel de-al doilea a sărit să îl salveze, dar a fost la rândul său rănit.

Unul dintre tineri a fost rănit mai grav. Medicii din Băile Tuşnad spun că primesc tot mai des pacienţi atacaţi de urşi.

„În ultimii opt ani de zile, personal, am operat, peste 40 de bolnavi. Mușcătura de urs e cu priză mare, cu forță, e cel mai mare prădător și unde prinde, prinde profund, nu superficial”, a explicat Adrian Dobrică, medic specialist în chirurgie toracică.

Care este noua formula de calcul a PENSIILOR? Guvernul anunță noi majorări... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 5 august 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x