Antena Căutare

Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal a fost prins! Ce pedeapsă a primit pentru toate furturile și tâlhăriile comise

Ușurare mare pentru sute de propietari care erau în pericol de a fi  tâlhăriți de ,,cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal''.

În sfârșit a fost prins! Tâlharul din Cluj supranumit ,,Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal'' a fost prins. Bărbatul a păgubit peste 70 de proprietari de casă lăsându-i fără bunurile agonisite de o viață. Ce pedeapsă a primit infractorul pentru toate relele comise

Ușurare mare pentru sute de propietari care erau în pericol de a fi tâlhăriți de ,,cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal''.

Bărbatul are 54 de ani și era urmărit național și internațional după ce a cumulat peste 70 de furturi și spargeri de locuințe în Zona Ardealului. Bărbatul a fost prins după multe căutări în Cluj-Napoca pe strada ,,București''.

Asupra bărbatului a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă și alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracție în locuințe, semn că acesta nu a încetat niciun moment să păgubească oameni nevinovați.

Surse din cadrul Poliției clujene declară că bărbatul este cunoscut ca fiind ,,cel mai mare spărgător de locuințe” din zona Ardealului, în condițiile în care în anii 2002 – 2003 avea probate 60 – 70 de furturi din locuințe.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 54 de ani este cercetat pentru tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri. Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Ce pedeapsă a primit tâlharul

IPJ Cluj arată că ”Pe numele bărbatului erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 6 luni și 934 zile închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej și Cluj-Napoca”.

Admitere Poliție 2019. A început perioada de înscrieri pentru admiterea în școlile de poliție. Câte locuri au fost scoas... Evenimentul anului: Papa Francisc vine anul acesta în România! Suveranul Pontif și Patriarhul Daniel, rugăciune comună î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x