Antena Căutare

Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti este la un pas de colaps

Cel mai mare spital de copii din tara, "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, este la un pas de colaps. Unitatea medicala cere donatii, pentru a-si putea plati medicamentele si utilitatile.

Intr-o scrisoare nesemnata trimisa de un angajat al unitatii sanitare potentialilor donatori, se arata situatia grea in care se afla spitalul, respectiv ca nu mai poate achizitiona medicamente sau materiale.

Directorul spitalului "Grigore Alexandrescu", medicul Dan Enescu, sustine insa ca unitatii medicale nu i-a lipsit niciodata nimic, desi Ministerul Sanatatii a alocat deja 3.000.000 lei in regim de urgenta pentru spital.

"Nu e nicio lipsa la spital. Eu n-am cunostinta ca cineva s-a plans, nu cred ca vreodata a lipsit cuiva ceva aici", a declarat directorul spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Totul din cauza unei ordonante a finantelor care interzice spitalelor sa faca achizitii, daca nu isi achita datoriile.

FOTO: Intact Images

Patronul firmei de taximetrie din Bucuresti vrea sa infieze copilul aruncat din masina de mama sa!... IMAGINI SOCANTE! Momentul in care handbalistul din Suceava a fost injunghiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x