Antena Căutare

Cel mai șocant accident feroviar din acest an! Un șofer a accelerat în fața trenului și tragedia care a urmat i-a împietrit pe toți!

Un gest de inconştienţă a dus la cel mai şocant accident feroviar din acest an! Şoferul de 38 de ani a depășit coloana de maşini de la trecerea cu calea ferată. În scurt timp a urmat tragedia!

Un gest de inconştienţă a dus la cel mai şocant accident feroviar din acest an! Şoferul de 38 de ani a depășit coloana de maşini de la trecerea cu calea ferată. În scurt timp a urmat tragedia!

Șoferul pare că nici nu se uită după trenul care, câteva secunde mai târziu, îl loveşte în plin.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum şoferul depăşeşte coloana de maşini care aştepta la trecerea cu calea ferată. Şi chiar ignoră semnalele acustice şi luminoase.

Bărbatul şi soţia lui, aflată pe scaunul din dreapta, s-au stins pe loc. Martorii împietresc în faţa scenelor greu de privit.

Un conflict în trafic l-ar fi făcut să apese nervos pedala de acceleraţie, deşi semnalele acustice şi luminoase anunţau pericolul. O cameră de pe bordul unei maşini îl surprinde pe bărbat în timp ce se ceartă cu un alt şofer din coloană. Îi lovise bara din faţă în timp ce făcea o manevră. În imagini se vede cum martorul îl atenţionează că se apropie trenul.

Maşina a fost târâtă peste zece metri de garnitura care circula pe ruta Constanţa- Galaţi. Bucăţi din caroserie şi chiar scaunele celor doi au fost aruncate în jur.

Traficul a fost blocat în timpul intervenţiei. Trenul a ajuns la destinaţie cu o întârziere de o oră şi jumătate.

După kendama şi spinner, copiii au găsit o nouă jucărie minune! Are diferite culori, forme și arome! Ce PERICOLE ascunde... Plecați în misiuni, știind că lacrimile copiilor de acasă nu se usucă niciodată! „Tăticul o să plece, da? Şi o să plec p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x