Antena Căutare

Cele mai bune rezultate la Bacalaureat 2019, în Cluj, Iaşi şi Bacău. Cele mai slabe, în Ilfov. Mii de elevi au depus contestații

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, că rezultatele înregistrate la examenul de bacalaureat sunt similare cu cele de anul trecut. Judeţele cu rezultatele cele mai bune sunt Cluj, Iaşi şi Bacău, unde promovabilitatea este peste media pe ţară, în timp ce judeţul Ilfov are cele mai slabe rezultate din ţară, respectiv 38%.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, că rezultatele înregistrate la examenul de bacalaureat 2019 sunt similare cu cele de anul trecut. Judeţele cu rezultatele cele mai bune sunt Cluj, Iaşi şi Bacău, unde promovabilitatea este peste media pe ţară, în timp ce judeţul Ilfov are cele mai slabe rezultate din ţară, respectiv 38%.

Andronescu a declarat că foarte grav i se pare faptul că 6.000 dintre elevii care s-au înscris pentru a susţine examenul nu s-au mai prezentat. Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a anunţat, luni, după centralizarea rezultatelor la examenul de bacalaureat că rata de promovare, înaintea contestaţiilor, incluzând şi elevii proveniţi din promoţiile anterioare, este de 67,2%.

În cinci licee din municipiul Iaşi, toţi elevii care au susţinut bacalaureatul l-au promovat, în timp ce la un liceu din Târgu Frumos, din cei 20 de candidaţi, niciunul nu a reuşit să treacă examenul.

Primele rezultate la Bac 2019. 177 de elevi au reuşit să obţină media 10

Ministerul Educaţiei a publicat, luni, pe site-ul dedicat, primele rezultate ale examenului de bacalaureat. 177 de elevi au reuşit să obţină media 10. Potrivit primelor rezultate, 86.794 de elevi au obţinut medii de 6 sau mai mari, în timp ce 8.100 de elevi au medii cuprinse între 5 şi 5.99.

Contestațiile vor fi soluționate între 9 și 12 iulie. Rezultate finale Bac 2019, pe 13 iulie

Elevii nemulţumiţi au depus în număr mare contestații. Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru 13 iulie.

Conform situaţiei prezentate de Ministerul Educaţiei, 136.087de candidaţi din toate promoţiile (116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 de candidaţi din promoţiile anterioare) s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat 2019 în prima sesiune.

Prins în timp ce vindea droguri în club! Ce se întâmplă cu DJ acuzat de asemenea fapte... Tânărul decapitat de tren în Arad era live pe Facebook în momentul impactului: "l-am văzut când s-a pus pe burtă și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x