Antena Căutare

Papa Francisc a plecat spre Roma. Cele mai importante momente ale vizitei Suveranului Pontif în România

Papa Francisc şi-a încheiat vizita în România; înainte de îmbarcare, a stat de vorbă cu cei care îl aşteptaseră la Aeroportul din Sibiu, a dat mâna cu ei, a mângâiat şi binecuvântat numeroşi copii. . Papa Francisc a cerut iertare romilor, la Blaj, în numele Bisericii, pentru momentele când, de-a lungul istoriei, au fost discriminaţi, maltrataţi.

Papa Francisc şi-a încheiat vizita în România; înainte de îmbarcare, a stat de vorbă cu cei care îl aşteptaseră la Aeroportul din Sibiu, a dat mâna cu ei, a mângâiat şi binecuvântat numeroşi copii.

Papa Francisc şi-a încheiat duminică după-amiază vizita în România. Înainte de îmbarcare, a stat de vorbă cu cei care îl aşteptaseră la aeroport şi a dat mâna cu ei, a mângâiat şi binecuvântat copiii şi s-a lăsat fotografiat şi filmat.

Papa a fost condus până la scara avionului de preşedintele Klaus iohannis şi de soţia acestuia. Aproximativ 1.000 de persoane l-au aşteptat pe Sanctitatea Sa.

Suveranul Pontif şi-a modificat traseul către avion, abătându-se de la cel marcat de covorul roşu, pentru a se întâlni cu cât mai mulţi dintre cei care l-au întâmpinat şi ovaţionat.

Klaus şi Carmen Iohannis au stat pe aeroport până când aeronava Tarom în care s-a îmbarcat Papa Francisc a decolat. Cei aflaţi la aeroport au continuat să ovaţioneze până când aeronava a plecat, aplaudând intens când s-a ridicat de la sol.

Iată cele mai importante momente ale vizitei istorice efectuată de Papa Francisc în România:

Papa Francisc le-a cerut iertare romilor, la Blaj: "Pentru momentele când, de-a lungul istoriei, v-am discriminat, ... Update: Rezultate Loto, 6 din 49. Vezi numere extrase duminică, 2 iunie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x