Antena Căutare

Cele mai mari cartiere din Bucuresti risca sa ramana fara energie electrica de Sarbatori

Enel Distributie Muntenia a declarat stare de alerta pentru mai multe cartiere din zona de Vest a Capitalei, dupa ce persoane neautorizate au intrat in galeria subterana edilitara 13 Septembrie si au distrus doua cabluri aferente LES 110 kV Filaret - Razoare, informeaza Jurnalul.ro

"ca urmare a acestor actiuni grave, cele doua linii electrice de 110 kV au devenit indisponibile, iar gradul de siguranta in alimentarea cu energie electrica a scazut in zona de Vest a Capitalei si este posibila aparitia unor avarii a caror timp de remediere va fi mai mare".


Cartierele pentru care s-a instituit stare de alerta sunt Militari, Drumul Taberei, Cotroceni, Panduri si, partial, zona centrala.

"Echipele de interventie ale Enel Distributie Muntenia vor lucra in urmatoarele zile pentru a repara cablurile afectate. Pagubele initiale si costurile de reparatie sunt estimate la 600.000 de lei", se precizeaza in comunicatul companiei.

In acest context, Enel Distributie Muntenia recomanda locuitorilor din zona de Vest a Capitalei sa acorde o atentie deosebita eficientizarii consumului de energie electrica astfel incat sa nu se produca eventuale avarii cauzate de supraconsum care ar putea fi cu greu remediate, intr-o perioada mai lunga de timp.

ANM: Ninsori in sudul si sud-estul tarii pana vineri dimineata... VIDEO! Hotii masinii lui Gigi Becali, condamnati la inchisoare ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x