Antena Căutare

Cele mai mici preturi la carburanti, in benzinariile din afara oraselor

Pretul carburantilor a inceput din nou sa urce. Cu toate acestea, se pot gasi, cu putin efort, statii unde combustibilul este totusi mai ieftin. Trebuie doar sa iesim putin din Bucuresti.

Aceleasi companii petroliere pot avea preturi diferite ale carburantilor in functie de locul in care sunt amplasate statiile. Daca sunteti din Bucuresti si vreti sa cumparati benzina foarte ieftina, trebuie sa ajungeti in Afumati, unde va puteti umple rezervorul de la un operator independent cu 5,7 lei pe litru. In aceeasi localitate gasiti si cea mai ieftina motorina din jurul Capitalei: 5,84 lei pe litru.

Pentru cea mai ieftina benzina din tara trebuie sa faceti un drum pana la Constanta. De la statia unui producator important puteti cumpara benzina cu 5,66 lei. In acelasi judet, dar de la alta companie, puteti achizitiona litrul de benzina cu 5,69 lei.

Doua companii aplica si reduceri de pret in weekend, de pana la cinci bani pe litru.

O cafenea din Miercurea Ciuc a ars complet noaptea trecuta... Individul care a lovit cu o sticla in cap un politist a fost prins. Risca pana la trei ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x