Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă în spatele gratiilor? Celula „monstrului din Caracal” a fost verificată de șapte ori

Detalii incredibile au ieșit la iveală despre Gheorghe Dincă. Celula „monstrului din Caracal” a fost verificată de mai multe ori de oamenii legii.

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă în spatele gratiilor?

Gheorghe Dincă este alt om de când dosarul Caracal a fost trimis în judecată. Dacă, înainte, avea pretenții legate de mâncare și chiar și de colegii de celulă, acum, Dincă are un comportament exemplar.

„Dincă e un monument de indiferență, e ca o piatră în care poți să dai gaură și nu curge nimic. Pare că nimic nu poate să-l miște pe acest om, nimic nu i se citește pe chip. Oricum, cât a fost în arest, celula i-a fost verificată de șase-șapte ori atât în prezența lui, cât și în lipsă, în razii inopinate. Am fi descoperit anumite indicii”, au declarat surse judiciare, scrie Libertatea.ro.

Actualul coleg de celulă al lui Gheorghe Dincă este un bărbat condamnat pentru tâlhărie și trafic de droguri.

Gesturi obscene în timpul audierilor

Avocatul familiei Melencu a dezvăluit informații șocante despre comportamentul obscen al lui Gheorghe Dincă. „Monstrul din Caracal” i-a îngrozit pe anchetatori în timpul audierilor.

„Ne arăta degetul, mima un act sexual, scotea limba ca și când ar fi fost năpădit de poftă...”, a dezvăluit Tonel Pop.

Mai multe informații, puteți citi aici: Gheorghe Dincă nu s-a putut abține! Gesturile obscene făcute în timpul audierilor: „Mima un act sexual, scotea limba”

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri