Antena Căutare

CAMERA ASCUNSA: Centrul Capitalei, raiul comerciantilor ambulanti

In Centrul Capitalei, pe trotuarele din Piata Unirii, e raiul comerciantilor ambulanti. E plin de mici afaceristi care vand la negru haine sau alimente. Nu au autorizatie, dar nici nu se sfiesc de politisti. Cunosc prea bine reteta prin care pot sa-i fenteze. Urmariti un reportaj filmat cu camera ascunsa.

Vanzatorii stau linistiti, ca la piata, in spatele unor masute ce le servesc drept tarabe. La ei gasesti de toate, rochii, fuste sau palarii. Fiecare isi prezinta marfa cum stie mai bine.

Vedem si noi masinile parcate direct pe trotuar. Adevarate depozite ambulante. Si, pana sa ne dezmeticim, apare si politia. Dar vanzatorii au dexteritate. Cineva striga "garda", iar marfa este inghesuita in masini. In cateva clipe nu mai e fir de marfa pe tarabe.

Ne intoarcem la Piata Unirii si in ziua urmatoare. Filmam de la etajul unui bloc din apropiere. Vanzatorii ambulantii sunt din nou la serviciu. Unii au pungile cu marfa insirate pe trotuar. Pana cand se va da alarma din nou. Din pacate, oamenii legii nu pot opri fenomenul.

Amenda pentru comertul stradal ilegal este cuprinsa intre 500 si 1500 de lei. Iar marfa se consfisca. Daca o mai gaseste cineva, evident. De la inceputul anului, Politia Locala a Municipiului Bucuresti a dat aproape 400 de amenzi si avertismente pentru comertul la negru.


Medic de la Maternitatea Bucur, prins in flagrant: "Fara 700 de lei nu fac nimic"... Pericol de explozie langa sediul Guvernului. O masina a ars complet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x