Antena Căutare

Centrul istoric al Bucurestiului, locul preferat al hotilor. Iata cum opereaza acestia!

Centrul Vechi al Capitalei nu este unul din locurile preferate ale bucurestenilor care vor sa se relaxeze, ci si al hotilor!

Mai ales ca viata de noapte inseamna cat mai multe portofele. In fiecare zi, politia primeste cel putin cinci plangeri si da tot atatea amenzi. Iar in opt luni, se fac peste 50 de flagranturi.

Cei mai de temut sunt sutii, care au o dexteritate din ce in ce mai buna. Iata-i in actiune, in galeria video!

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Centrul Vechi, se observa cu cata usurinta o femeie fura mobilul si il baga in geanta. Ca sa nu trezeasca suspiciuni, aceasta se mai plimba prin magazin aproape doua minute si dispare cu telefonul vanzatorului.

Furturile din buzunare au crescut in primele 8 luni ale lui 2012 cu peste 10 la suta, fata de aceeasi perioada a lui 2011. “Cele mai multe dintre acestea au fost comise in sezonul cald, si cu preponderenta in spatiile private, ma refer la localurile din centrul istoric al Capitalei”, spune inspectorul principal Alexandru Niculae, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Adica 232 de societati comerciale, inghesuite pe 32 de strazi. Asta inseamna 1,8 km patrati si 4.500 de locuitori. Cat o comuna. Una care se transforma intr-un oras pe timpul verii, cand zona este tranzitata de 20.000 de oameni. Unde este aglomeratie sunt si hoti.

Sfatul Politiei Romane: Nu lasati nesupravegheate bunurile pe care le aveti, genti, posete, telefoane mobile si chiar haine.

Pentru ca sutii sunt din ce in ce mai ingeniosi. Cat de ingeniosi, puteti vedea in galeria video.

Liderul gruparii avea doar 13 ani. A fost prins, iar parintii amendati. In primele 8 luni ale anului trecut, politistii au dat 1535 de amenzi, in valoare de peste 800.000 de lei.

sursa foto: izmirdedektif.com.tr

Mai multi turisti au platit un concediu de vis si s-au ales cu o teapa de 5.000 de euro... Accident feroviar in apropierea garii Chitila! O femeie a fost lovita mortal de un tren ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x