Antena Căutare

Centrul orașului Timișoara, scena artiștilor stradali

Sunt mulți oameni talentați care nu au avut șansa de a cânta pe o scenă! Artiști ai străzii, care împărtășesc din bucuria sufletului lor cântându-le celorlalți. Acum însă vor putea să-i încânte pe trecători de pe o scenă adevărată, în cadrul unui festival dedicat lor

Sunt mulți oameni talentați care nu au avut șansa de a cânta pe o scenă! Artiști ai străzii, care împărtășesc din bucuria sufletului lor cântându-le celorlalți. Acum însă vor putea să-i încânte pe trecători de pe o scenă adevărată, în cadrul unui festival dedicat lor. Prima ediție va avea loc, astăzi, în Piața Libertății din Timişoara.

Artiștii stradali care cântă pe străzile din centrul Timișoarei vor avea un festival al lor. Prima ediție a Festivalului cântăreților stradali este organizată de Primăria Timișoara, vineri, de la ora 17:00, în Piața Libertății. Primarul Nicolae Robu a declarat că prin acest festival, Primăria vrea să le ofere artiștilor stradali ocazia să cânte într-un cadru organizat.

„O să aibă o scenă la dispoziție în Piața Libertății și vor fi invitați pe scenă individual, unii dintre ei deja au creat duete, am văzut tot felul de combinații interesante din punct de vedere muzical. Practic le punem la dispoziție o scenă pe care ei să apară în fața unui public mai larg decât cel de care au parte cântând pe stradă. Foarte mulți dintre ei sunt foarte talentați", spune Nicolae Robu.

Protest în premieră la Târgu Mureş! Zeci de biciclişti au pedalat prin oraş pentru a atrage atenţia edililor locali... Cele mai frumoase vedete de la Hollywood s-au reunit la Gala Amfar din Los Angeles!...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x