Antena Căutare

Ceremonii de Ziua Națională în toată România. Capitala va fi gazda unei parade miliatare!

În Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I are loc, începând cu ora 8.00, o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală vor lua parte la parada militară de 1 Decembrie

În Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I are loc, începând cu ora 8.00, o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală vor lua parte la parada militară de 1 Decembrie.

Pentru prima dată, va defila şi un detaşament de militari care au fost răniţi în operaţiunile din Afganistan şi Irak. În total, peste 2.600 de militari vor defila cu cu 360 de vehicule militare.

Trupe de elită, tancuri, transportoare blindate, elicoptere şi avioane de transport sau de luptă. Pe scurt, este programul de astăzi al paradei militare din Capitală, dedicată Zilei Naţionale.

Peste 2600 de militari şi sute de vehicule militare vor mărşălui prin Piaţa Constituţiei, începând cu ora 11.

În rând cu soldaţii români vor fi şi detaşamente de militari din Moldova, Bulgaria, Turcia, Polonia şi Statele Unite ale Americii.

Pentru parada militară din Piaţa Constituţiei intră în vigoare mai multe restricţii de circulaţie.

Cod galben de inundaţii în mai multe judeţe din ţară! Iată zonele afectate... Pregătit pentru decembrie? Cum va fi vremea de Moș Nicolae! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x