Antena Căutare

Cersetoria, cea mai profitabila afacere din Romania. Cat castiga lunar un cersetor

"Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana!". "Filantropica", productia lui Nae Caranfil, nu este doar un scenariu bun de film, ci adevarul gol golut. In Romania, cersetoria este o afacere profitabila. Marius Lacatus, director la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, a venit la Neatza unde a vorbit despre acest fenomen.

Potrivit statisticilor, 70.000 de copii stau pe strazi si cersesc, dintre care 5.000 doar in Bucuresti. Din pacate, acest fenomen nu poate fi stopat, insa poate fi controlat. De aceea, politia face numeroase razii, iar diverse organizatii au deschis centre de ajutor pentru cei care cersesc.

Totusi, sumele mari pe care le poate strange o persoana a strazii sunt mult prea tentante. Aceasta ocupatie le aduce unora peste 5.000 de lei pe luna. Insa, banii nu ajung intotdeauna la cersetor, ci la liderii gruparilor care ii racoleaza si ii obliga sa cerseasca.

Afla mai multe informatii din VIDEOCLIPUL de mai sus!

Socant, dar adevarat! Trei copii cu probleme cardiace, tratati cu VIAGRA la un spital din Iasi... Fostii parteneri ai lui Dinu Patriciu cer executarea silita a afaceristului. Si Dana Patriciu si-a dat sotul in judecata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x