Antena Căutare

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii s-a sinucis

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii s-a sinucis, informaţia fiind transmisă autoritţilor de la Bucureşti de cele olandeze, anunţă G4Media, citând surse juridicare.

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii s-a sinucis, informaţia fiind transmisă autoritţilor de la Bucureşti de cele olandeze, anunţă G4Media, citând surse juridicare.

Bărbatul s-ar fi aruncat în faţa unui camion în Olanda.

Autorităţile olandeze le-au informat pe cele din România în legătură cu gestul acestuia.

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire. Ambasada Olandei a reacţionat, exprimându-şi regretul şi anunţând că autorităţile din ambele ţări sunt în contact direct pe acest subiect.

”Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei fetiţe la Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt pregătite să acorde sprijin colegilor români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, anunţă reprezentanţa diplomatică. Parchetul General a preluat, luni, instrumentarea dosarului, având în vedere ”elementele de extraneitate, precum şi desfăşurarea cercetărilor pe raza mai multor judeţe”.

Sursa : news.ro

Șomerii primesc bani de la stat, la încadrarea în muncă. Sume uriașe: peste 12.000 de lei, în două tranșe... Bărbat din Iași, nenorocit pe viață: "M-am internat în spital cu o bătătură. Mi-au fost amputate ambele picioare!&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x