Antena Căutare

Preşedintele a făcut anunţul: românii nu vor mai avea restricţii de muncă în Elveţia!

În cadrul unei întâlniri dintre preşedintele Klaus Iohannis şi omologul său elveţian, Alain Berset, s-a anunţat că, începând cu sfârşitul lunii mai 2019, nu va mai exista nicio restricţie pentru muncitorii români din Elveţia.

În cadrul unei întâlniri dintre preşedintele Klaus Iohannis şi omologul său elveţian, Alain Berset, s-a anunţat că, începând cu sfârşitul lunii mai 2019, nu va mai exista nicio restricţie pentru muncitorii români din Elveţia, după ce, în luna aprilie a acestui an, Consiliul federal elveţian a decis să prelungească clauza de salvgardare aplicabilă cetăţenilor români şi bulgari, prevăzută în Protocolul II al Acordului UE - Elveţia privind libera circulaţie a persoanelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În aprilie 2018, Consiliul federal elveţian a decis să prelungească clauza de salvgardare aplicabilă cetăţenilor români şi bulgari, prevăzută în Protocolul II al Acordului UE - Elveţia privind libera circulaţie a persoanelor. Măsura are valabilitate un an, fără posibilitae de a fi prelungită, expirând în 31 mai 2019.

Caz revoltător! Bărbat rănit, lăsat de un echipaj medical să zacă în mijlocul străzii! Motivul pentru care nu l-a dus la... 1 Noiembrie 2018. Care e programul cimitirelor din București de Ziua Morților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x