Antena Căutare

CFR lansează o ofertă de Valentine’s Day şi de Dragobete: bilete de tren la jumătate de preț

Cei care vor merge cu trenul pe 14 și pe 24 februarie, adică de Valentine's Day și de Dragobete, vor primi o ofertă specială din partea CFR Călători.

CFR lansează o ofertă de Valentine’s Day şi de Dragobete: bilete de tren la jumătate de preț
CFR lansează o ofertă de Valentine’s Day şi de Dragobete

Potrivit comunicatului CFR Călători, oferta pentru îndrăgostiți „Jumătate voi, jumătate noi!” constă în 50% reducere la cumpărarea a două bilete de tren pentru zilele de 14 şi 24 februarie.

Tarom lansează de Valentine’s Day şi Dragobete prima ofertă din 2020, cu bilete de la 119 euro dus-întors​

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

„Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020, la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, a informat CFR Călători.

Oferta de Valentine’s Day și de Dragobete vine după ce, la începutul acestui an, CFR a anunțat că ieftineşte în weekend biletele de tren cu procente care variază între 15% şi 35%.

Touroperator: Solicitările pentru vacanţele în luna februarie, de Dragobete şi Valentine’s Day, au crescut cu 30%, cele mai căutate destinaţii exotice fiind Maldive şi Thailanda​

Percheziţii ale Poliţiei Capitalei, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale/ Prejudiciul ... Trei noi decese provocate de epidemia de gripă. Bilanțul a ajuns la 34 de morți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x