Antena Căutare

CFR: Trei linii de cale ferata sunt inchise si 50 de trenuri anulate

Vremea nefavorabila pune probleme in continuare si traficului feroviar. 50 de trenuri de calatori, din cele 1.947 prevazute sa circule, sunt anulate duminica, din cauza vremii nefavorabile, a anuntat Ministerului Transporturilor.

A fost redeschis sectorul Urziceni - Ploiesti Sud.

CFR recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre trenurile anulate si despre intarzierile produse in traficul feroviar la statiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 021/9521.

In ceea ce priveste traficul aerian, duminica dimineata toate aeroporturile sunt deschise, fiind intarzieri la decolare datorate degivrarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, duminica dimineata, ca mentine avertizarea de cod galben pana astazi, la ora 18, in aceasta perioada urmand sa se produca ninsori, intensificari ale vantului, viscol, polei in intreaga tara. Dupa ora 18 va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu care va viza partea de sud si de sud-est a terioriului, celelalte zone ramanand sub incidenta codului galben.

foto: Intact Images

Numarul oamenilor care au murit de frig in Romania a crescut la 34... Cod portocaliu de ninsori si viscol in sud-estul Romaniei, incepand cu ora 18:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x