Charlie Russell e puștiul care nu vrea să poarte decât haine de "firmă". Părinții au cheltuit o mică avere la începerea școlii

Charlie Russell are 10 ani și nu vrea să poarte decât haine și încălțăminte ale designerilor celebri. Părinții spun că au cheltuit pentru el o mică avere doar pentru începerea școlii. Numai șosetele lui costă aproape 250 de lei. Perechea.

Charlie Russell e puștiul care nu vrea să poarte decât haine de mii de euro. Părinții au cheltuit o mică avere la începerea școlii

Shutterstock

Copiii se pregătesc de începerea școlii, iar părinții au început să caute haine și încălțăminte potrivite pentru ei.

Pentru doi părinți din Marea Britanie, însă, anul școlar vine cu cheltuieli mari. Copilul lor, în vârstă de 10 ani, vrea să poarte din cap până în picioare doar designeri celebri și nu numai la școală, ci și în timpul lui liber. Ca să îi facă pe plac, părinții fac economii pentru el și chiar renunță să mai cumpere lucruri de care ei au nevoie, a relatat Daily Mail.

Charlie Russell este puștiul care nu vrea să poarte decât haine de "firmă". Părinții au cheltuit o mică avere la începerea școlii

Charlie Russell are 10 ani și nu vrea să poarte decât haine și încălțăminte ale designerilor celebri. Părinții spun că au cheltuit foarte mult pentru el la începerea școlii. Doris, mama lui Charlie, în vârstă de 39 de ani, susține că pune bani deoparte de cele mai multe ori pentru cerințele puștiului ei, iar pentru ea nu cheltuie mai nimic dacă e nevoită să îi cumpere lui cele necesare.

În total, pentru hainele și încălțămintea lui Charlie pe care să le poarte la școală, tricouri albe și pantaloni negri, de pildă, drept uniformă, părinții lui au cheltuit în jur de 2.500 de euro. Numai șosetele lui costă aproape 50 de euro. Perechea.

Se pare că băiatul de 10 ani a început să fie mult mai conștient de imaginea lui de la vârsta de cinci ani, de când este model pentru câteva brand-uri de haine și încălțăminte cunoscute la nivel mondial. De pe atunci ar fi început să refuze să mai îmbrace haine "obișnuite", considerate ieftine, fără etichete sau logo-uri ale creatorilor de modă renumiți.

"Și-a dezvoltat această dragoste de când lucrează ca model. Primește des astfel de haine după prezentările de modă sau după shooting-uri, așa că a căpătat un fel de obsesie pentru ele".

Doris, mama băiatului: "Charlie poartă doar pantaloni care costă peste zeci de euro perechea, iar la tricouri ieftine nici nu se uită. Mă bucur totuși că celălalt fiu al meu nu e așa cheltuitor, gândul acesta mă ușurează cumva".

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Totuși, mama lui Charlie este bucuroasă să cumpere astfel de haine pentru el. "Este o recompensă pentru munca lui. Nu este răsfățat - este cuminte, muncitor și se întâmplă să-i placă îmbrăcămintea de designer, atâta tot. Încă de când era foarte mic i-a plăcut să arate bine".

Tot mama lui a mai spus: "Nu-mi amintesc ultima dată când am cumpărat o ținută nouă pentru mine".

Femeia câștigă aproape 30.000 de euro pe an ca asistent maternal, în timp ce tatăl lui Charlie are un salariu de 35.000 de euro anual.

Mama lui Charlie a mai spus: "Dacă e să cumpăr ceva, este ieftin. Nu mă răsfăț de obicei, iar la coafor nu am mai fost de 12 luni. În schimb, băiatul meu Charlie merge la frizer la fiecare patru săptămâni, lucru care mă costă aproape 20 de euro de fiecare dată. Nu lasă decât un singur frizer să îl tundă".

"Mă bucur, totuși, să fac aceste sacrificii. Muncesc din greu și depinde doar de mine cum îmi cheltuiesc banii. Celelalte mame par să mă înțeleagă. Nu am avut niciodată comentarii negative din partea lor. Nu este treaba nimănui, până la urmă".

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri