Antena Căutare

Chestorul Fatuloiu, internat la Sectia Chirurgie Plastica a Spitalului Floreasca

Chestorul Dan Valentin Fatuloiu, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, s-a internat, miercuri dimineata, la Spitalul Floreasca din Capitala. Acesta se afla la Sectia de Chirurgie Plastica.

Potrivit unor surse din cadrul unitatii medicale, citate de Evenimentul Zilei, fostul secretar de stat este pacientul sefului Clinicii de Chirugie Plastica si Reparatorie, profesor dr. Ioan Lascar. Reprezentantii Spitalului sustin ca afectiunea de care sufera Fatuloiu nu este una grava.

Numele fostului secretar de stat este legat de cel mai mare scandal de coruptie din Politie. Dan Fatuloiu, alaturi de fiul sau, Alexandru, l-a denuntat pe omul de afaceri Catalin Chelu ca a vrut sa-l mituiasca, in schimbul rezolvarii favorabile a celor 48 de dosare penale in care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridica la un milion de euro.

Dan Fatuloiu a fost pus la dispozitia Ministerului Administratiei si Internelor la sfarsitul lunii noiembrie 2010, ca urmare a scandalului legat de tentativa de mituire a sa, precum si a problemelor aparute in jurul demiterii sefului IPJ Neamt, Aurelian Soric.

Pe 23 noiembrie, Fatuloiu a fost inlocuit din functie cu Atasatul de Interne la Londra, Ioan Dascalu. Ulterior, ministrul Traian Igas a anuntat ca fostul secretar de stat va primi un alt post in minister, corespunzator gradului sau.

Sursa: Antena3

Jaf la o sucursala CEC Bank din Arges: Hotii au fugit cu circa 9.000 de lei... VIDEO! Braila: copil de o luna, mort de frig in casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x