Antena Căutare

Chiriile apartamentelor au scazut cu 18,5% in 12 luni

In Bucuresti, chiria medie pentru doua camere a ajuns in iulie la 347 de euro, cu 2% mai putin raportat la luna precedenta. La Iasi, inceperea anului scolar nu se va reflecta in cresterea chiriilor

Pesimismul proprietarilor de locuinte scoase pe piata inchirierilor nu si-a gasit sfarsitul nici in luna iulie, cand preturile chiriilor au continut sa scada.

In Bucuresti, reducerea chiriilor a inceput in 2009, iar in 18 luni a totalizat o diferenta de -36% in cazul apartamentelor cu patru camere, -40% la locuintele cu trei camere, -32,7% pentru apartamentele cu doua camere si -32% in cazul garsonierelor. Valorile inregistrate in ultimele 31 de zile au confirmat noi scaderi de preturilor, potrivit ultimului raport de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari.ro. Astfel, chiria pentru o garsoniera a scazut in luna iulie cu 2% fata de luna anterioara.

In prezent, pentru o garsoniera proprietarii solicita un pret mediu de 246 de euro. Raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cand pentru o garsoniera se solicita in medie o chirie de 300 de euro, in prezent pretul solicitat este cu 17% mai redus.

Citeste continuarea in Financiarul.com

Peste 70% dintre angajatii din sistemul sanitar se gandesc sa emigreze... Elena Udrea "impadureste" muntii cu mii de stalpi din fier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x