Antena Căutare

Cimitir "la negru". Marioara Zavoranu, suspectata de evaziune fiscala

Mama Oanei Zavoranu este la un pas de dosar penal. Totul i se trage de la cimitirul pe care-l detine si unde politistii au descins in aceasta dimineata. Anchetatorii o suspecteaza ca face evaziune fiscala. Marioara Zavoranu se apara, insa, si spune ca ordinul vine de sus, chiar de la Patriarh.

Cu putin timp inainte de ora 10, mai multe echipaje au oprit in fata cimitirului detinut de Marioara Zavoranu. O armata de politisti a verificat toate documentele contabile ale firmei detinute de catre mama Oanei Zavoranu. Sunt suspiciuni cu privire la faptul ca in cimitir lucreaza oameni la negru, dar si ca mai multe sume nu erau trecute in facturile contabile. Patru persoane au fost luate pe sus de politisti si duse la audieri.

Marioara Zavoranu nu a dat pe la cimitir de dimineata. Dar spune ca firma pe care o detine nu are in activitate prestari de servicii, iar groparii sunt adusi de clienti. Iar clientii, care au dat dimineata nas in nas cu politia, spun ca patroana lucreaza legal.

Mama Oanei sustine ca verificarea ar fi fost facuta la ordinul conducerii bisericii: “A fost un zvon cu o luna si ceva in urma ca Patriarhul nu mai doreste ca preotii sa faca slujbe in cadrul cimitirelor particulare”.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru evaziune fiscala. Un alt cimitir privat si cinci firme de servicii funerare au fost verificate in aceasta dimineata. Politistii au dat trei amenzi pentru comert ilicit si au intocmit in total sase dosare penale pentru evaziune fiscala.

Fetita aruncata din taxi de mama ei a fost externata... S-a implinit un an de la accidentul provocat de Serban Huidu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x