Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Cimitirul Bellu, cea mai tare afacere! Morţii sunt dezgropați pentru a vinde locuri de veci lângă Ion Dolănescu: "Este cel mai de fiţe cimitir!"

Casa părintească nu se vinde, spun versurile pe care le cânta cu drag Ion Dolănescu. Şi nici locurile de veci, spune legea. Cu toate acestea, au apărut oferte, pe piaţa neagră, pentru cei care vor să se odihnească lângă marele cântăreţ. Chiar pe Aleea Artiştilor de la Bellu.

Casa părintească nu se vinde, spun versurile pe care le cânta cu drag Ion Dolănescu. Şi nici locurile de veci, spune legea. Cu toate acestea, au apărut oferte, pe piaţa neagră, pentru cei care vor să se odihnească lângă marele cântăreţ.

Chiar pe Aleea Artiştilor de la Bellu. Oficial, cimitirul este închis, din lipsă de spaţii. Însă, sunt indivizi care spun că îşi vor dezgropa ei strămoşii, dacă este nevoie, pentru a face rost de câteva mii de euro.

Puţini români îşi mai aduc aminte unde s-a născut Ion Dolănescu. Însă mormântul său de aici de la Cimitirul Bellu este un adevărat loc de pelerinaj pentru cei care i-au iubit muzica. Tocmai din acest motiv, locurile de veci aflate la doar câţiva paşi se dau, pe piaţa neagră, pentru sume mari de bani.

Acest negustor, a cărui ofertă am găsit-o pe internet, le vinde cu trei mii de euro bucata. Are patru. "Moştenire", spune el. Îngropat în datorii, a decis să le dea.

Recomandari