Antena Căutare

Cinci copii în clasa întâi, loviți cu palma de un profesor de sport! Tatăl unuia dintre elevi a alertat Poliția 

Un nou scandal a izbucnit în învățământ, după ce un profesor de sport ar fi lovit cu palma cinci elevi. Totul s-a întâmplat la o școală din Botoșani, iar acum Inspectoratul Școlar Județean efectuează o anchetă. 

Un nou scandal a izbucnit în învățământ, după ce un profesor de sport ar fi lovit cu palma cinci elevi. Totul s-a întâmplat la o școală din Botoșani, iar acum Inspectoratul Școlar Județean efectuează o anchetă.

Potrivit Mediafax, incidentul a avut loc joi, în jurul orei 13:00, la Școala Gimnazială nr.2 din Botoșani. Acolo, un profesor de sport ar fi lovit cu palma cinci elevi de clasa întâi. Tatăl unuia dintre copii a făcut sesizarea, iar polițiștii au început să cerceteze cazul.

Citește și: Scandal fără precedent în învăţământ. Ministerul Educaţiei vrea să introducă o NOUĂ MATERIE în şcoli: "Proiectul este unul ruşinos"

”Am fost sesizaţi că un bărbat de 63 de ani, profesor la o şcoală din oraş, ar fi lovit , peste corp, cinci elevi de clasa a intâia, în timpul orei. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani. Totodată a fost sesizată şi Direcţia Generală de Protecţie a Copilului dar şi Inspctoratul Şcolar Judeţean care a ordonat deja demararea unei anchete interne.

Citește și: Scandal în învăţământ! Sexy inspectoarea, lecții cu pieptul dezgolit înainte

Profesorul are 63 de ani, mai are un an până la pensionare, şi predă la Şcoala Generală numărul 2 din municipiul Botoşani.

Cazul Caracal. Telefonul lui Dincă, verificat azi. Ce vor să știe anchetatorii... Dăncilă a anunţat că în şedinţa de Guvern vor fi alocate sume din fondul de rezervă pentru furnizarea căldurii în mai mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x