Antena Căutare

Cinci familii nevoiase dintr-o localitate clujeana au primit in dar cate o bivolita

Cinci familii nevoiase dintr-o localitate clujeana au primit in dar de la vecinii lor cate o juninca de un an si jumatate. Nu e doar un gest frumos, ci un intreg program care are la baza un concept simplu: "dar din dar". Cel care este ajutat trebuie sa ajute la randul lui pe cineva. Si toata lumea castiga.

Florica este o bivolita de un an si jumatate si una dintre protagonistele programului "Dar din dar". O fundatie caritabila a donat anul trecut cinci bovine unor sateni din Aschileu Mare care o duceau greu.

In schimbul laptelui, animalul a fost ingrijit si hranit bine. Acum, a sosit momentul ca Florica sa fie de ajutor unei alte familii, care trebuie sa aiba la fel de mare grija de ea. “Ne pare foarte bine ca am primit acest animal si o sa avem foarte mare grija de el”, spune noul stapan al bivolitei.

Programul "Dar din dar" presupune ca fiecare familie beneficiara sa doneze unei alte familii nevoiase echivalentul a ceea ce a primit in dar. Pe langa animale, vor fi transferate si cunostiintele dobandite pe parcurs. Familiile care primesc sprijin sunt selectate pe baza unor criterii stabilite de membrii comunitatii.

Workshop destinat tinerilor marginalizati, sustinut de Asociatia AMURT in parteneriat cu ANOFM... UPDATE Jaf armat la o banca din Pitesti. Atatcatorii au fugit cu banii si nu au fost inca prinsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x