Antena Căutare

Cinci LOCURI DE MUNCĂ bine plătite pe care TINERII nu le cunosc! Meseriile bănoase care îi așteaptă

Adolescenții din ziua de azi își îndreaptă atenția spre meserii la modă și speră să se îmbogățească destul de rapid, dar nu sunt informați că există alte joburi mai puțin cunoscute, dar care oferă salarii excelente

Adolescenții din ziua de azi își îndreaptă atenția spre meserii la modă și speră să se îmbogățească destul de rapid, dar nu sunt informați că există alte joburi mai puțin cunoscute, dar care oferă salarii excelente.

Controlor de trafic aerian

Daca ai vedere buna, memorie buna, gandire rapida, abilitati de a lua rapid decizii corecte, daca stii fluent limba engleza, lucrezi bine cu cifrele si ai capacitatea de a indeplini simultan mai multe sarcini, atunci ai cateva dintre abilitatile necesare pentru a deveni controlor de trafic aerian. Salariul unui controlor de trafic aerian cu experienta poate sa ajunga si la 5.000 de euro pe luna.

Grefier

Meseria de grefier face parte din categoria personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea. Grefierul intocmeste numeroase acte procedurale, contribuind la solutionarea cauzelor aflate pe rolul instantelor judecatoresti. Un absolvent al Scolii Nationale de Grefieri, grefier cu studii superioare juridice, repartizat la o judecatorie sau parchet de pe langa judecatorie, are, la debutul in profesie, un salariu net de aproximativ 2.200 lei, iar un prim-grefier de la o curte de apel sau parchet de pe langa curtea de apel poate avea un salariu net de aproximativ 4.000 lei.

VEZI AICI RESTUL MESERIILOR

PREOȚII ar putea lua locul funcționarilor! „BISERICA e cea care consfințește, nu două cuvinte de la primar”! Uite despre... Vremea se schimbă! Meteorologii au emis o informare de ultimă oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x