Antena Căutare

ALERTĂ! Noi cazuri de coronavirus în România! Numărul total a crescut la 70!

Noi cazuri de coronavirus au fost depistate în România! Numărul total a crescut la 70, după ce au fost diagnosticate cu COVID-19 alte șase persoane.

ALERTĂ! Noi cazuri de coronavirus în România! Numărul total a crescut la 70!
Cinci noi cazuri de coronavirus în București! Numărul total a ajuns la 64

Coronavirus în România - UPDATE 11:50. Încă două cazuri confirmate de coronavirus, ambele din Mehedinţi, au fost anunţate vineri. Astfel, bilanţul victimelor ajunge în acest moment la 70 de persoane.

Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, din Mehedinți, venit ieri din Italia şi despre o femeie de 52 de ani, tot din Mehedinți, contact cu bărbatul de 26 ani.

Coronavirus în România - UPDATE 11.04: Încă patru persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, vineri, la Constanţa, bilanţul la nivel naţional ajungând astfel la 68 de cazuri.

Este vorba despre trei bărbaţi şi o femeie, toţi contacti cu prima persoană din judeţul Constanţa infectată cu coronavirus, un bărbat de 52 de ani, care este asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean.

Numărul cazurilor diagnosticate la nivel naţional ajunge astfel la 68 de persoane, iar al celor dianosticate în cusul zilei de vineri, la 9 persoane.

Știre inițială:

Încă cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi în Capitală, numărul total ajungând la 64. Patru dintre cazuri au legătură cu fostul ofiţer MAI care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

„Încă 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în Bucureşti, la INBI Matei Balş. Numărul cazurilor la nivel naţional a ajuns la 64”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Îți scoți sau nu copilul afară în această perioadă? Recomandările făcute de medicul Streinu-Cercel

Este vorba despre persoane care au intrat în contact cu persoane depistate pozitiv cu coronavirus:

Pacientul 60: Bărbat, 39 ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania.

Pacientul 61 - Bărbat, 53 ani, contact ( coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

Tot ce trebuie să știi despre coronavirus, în zece puncte! Cum ne ferim și ce trebuie să facem când apar primele semne de boală

Pacientul 62 - Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61

Pacientul 63 - Tânără, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61

Pacientul 64 - Tânăr, 23 ani, contact familie cu cazul 61.

Citește și:

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 64 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Lista medicamentelor cu care sunt tratații românii infectați cu coronavirus!!... A apărut un nou test de depistare a coronavirusului. Oferă rezultatul în doar trei ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x