Cinci persoane, de urgență la spital după ce au mâncat la un parastas

 

Cinci persoane care luat parte la un parastas au fost internate în Secţia Boli Infecţioase din Botoşani, după ce au suferit o toxiinfecţie alimentară, starea de sănătate a acestora fiind bună. Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică pentru a stabili care a fost sursa îmbolnăvirii.

Citește și: Parastas de 9.000 de euro pentru Ionela Prodan

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani a transmis, vineri, printr-un comunicat, că la Secţia Boli Infecţioase s-au prezentat cinci persoane cu simptomatologie digestivă.

”Din anamneză a rezultat că persoanele au participat în cursul zilei de sâmbătă la un eveniment în familie. În următoarele 24-48 de ore au debutat manifestările digestive, motiv pentru care s-au prezentat la Secţia Boli Infecţioase. Starea pacienţilor este bună, în prezent fiind sub supraveghere”, se arată în comunicat, potrivit News.ro. 

Citește și: Zina Dumitrescu va avea prima pomenire creștinească! Cine se va ocupa de parastasul de 40 de zile și unde va avea loc

Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică pentru a depista sursa îmbolnăvirii.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI