Antena Căutare

Cinci persoane, între care două copile, salvate după ce tractorul în care se aflau s-a împotmolit într-un râu - Foto

Cinci persoane, între care două fete gemene de 14 ani, au fost salvate de pompierii din Vrancea, luni, după ce tractorul în care se aflau a fost surprins de ape şi s-a împotmolit în albia râului Putna. Cei cinci încercau să traverseze râul printr-un loc unde ştiau că apa este mică, însă brusc nivelul apei a crescut.

Cinci persoane, între care două fete gemene de 14 ani, au fost salvate de pompierii din Vrancea, luni, după ce tractorul în care se aflau a fost surprins de ape şi s-a împotmolit în albia râului Putna.

Cei cinci încercau să traverseze râul printr-un loc unde ştiau că apa este mică, însă brusc nivelul apei a crescut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Pârvu, trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au intervenit, luni după-amiază, pentru salvarea unor persoane rămase blocate într-un tractor care s-a împotmolit în albia râului Putna, în zona localităţii Tichiriş. Curenţii de apă în zonă erau foarte puternici şi reprezentau un real pericol.

Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au intervenit cu barca pneumatică şi au reuşit să-i salveze pe cei cinci: două surori gemene de 14 ani, doi bărbaţi, între care bunicul fetelor, şi o femeie. Cei cinci se aflau pe tractor când au fost salvaţi, nivelul apei fiind foarte mare, în urma ploilor abundente.

Echipajul SMURD le-a acordat primul ajutor calificat fetelor care prezentau hipotermie.

În cooperare a intervenit SVSU Vidra care a ajutat la scoaterea tractorului din albia râului.

Sursa : news.ro

Mama adoptivă a Sorinei, despre imaginile cu fetiţa scoasă din casă: O situaţie nefericită care putea fi evitată... Sânziene 2019. Când pică și ce nu ai voie să faci de Drăgaică. Superstiții și ritualuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x