Antena Căutare

Cinci persoane monitorizate de autorităţile din Galaţi, după ce s-au întors din China, au ieşit din carantină

Cinci persoane monitorizate de autorităţile din Galaţi după ce s-au întors din China au ieşit din carantină. Persoanele respective, care au început să sosească la Galaţi din 29 ianuarie, s-au aflat timp de două săptămâni sub stricta supraveghere a medicilor epidemiologi. În toată această perioadă, gălăţenii nu au prezentat niciun semn de boală, aşa că după ce au trecut cele 14 zile de carantină, cele 5 persoane au ieşit de sub supravegherea specialiştilor.

Potrivit autorităţilor, în continuare, rămân în carantină alte 12 persoane din judeţul Galaţi. Toţi cetăţenii care s-au întors din China sunt bine şi nu au manifestat simptome de boală.

La Buzău, 17 persoane sunt monitorizate de medicul epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică.

Este vorba despre chinezi, dar şi de buzoieni care s-au întors recent din China.
Cinci persoane sunt în carantină de la începutul lunii curente. Ele nu prezintă semne de infecţie cu coronavirus, însă trebuie să rămână izolate la domiciliu până trec cele 14 zile.

Sursa : news.ro

Ministrul Sănătăţii ia în calcul un import de medicamente pentru bolnavii de diabet prin compania naţională Unifarm... Ella, polițista virtuală care vorbește cu oamenii pentru a rezolva problemele non-urgente - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x