Cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani au fost reţinuţi după ce au răpit şi violat o fată de 13 ani

 

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani au fost reţinuţi iar joi au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, după ce ar fi răpit o fată de 13 ani dintr-un parc din localitatea vrânceană Câmpineanca, pe care au violat-o, alţi 5 asistând la fapte. Violul ar fi fost filmat iar ulterior distribuit pe reţelele de socializare.

Potrivit unui comunicat remis joi după amiază de DIICOT, 5 persoane cu vârste între 15 şi 21 de ani au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, complicitate la viol, pornografie infantilă şi lipsire de libertate în mod ilegal.    DIICOT a făcut publice inclusiv numele inculpaţilor: Leahu Petrică, Hulea Ionuţ,  Popa Denis-Adrian, Pîslaru Daniel-Cătălin şi Doroftei Adrian-Marian, aceştia fiind prezentaţi TRibunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă. Procurorii susţin că în luna februarie a acestui an, cei cinci tineri  cu vârste între 15 şi 21 de ani,  au  constrâns, prin ameninţări şi acte de violenţă, o minoră  în vârstă de 13 ani să întreţină raporturi sexuale cu aceştia, raporturi care au fi fost filmate cu un telefon şi postate pe o reţea de socializare.    

Surse din rândul anchetatorilor susţin că cei cinci ar fi răpit o pe copila de 13 ani dintr un parc din localitatea vrânceană Câmpineanca şi ar fi dus-o într-o locuinţă unde ar fi fost în total 10 tineri.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe